Den nya Isabel Katherine Mansfield

ISBN:

Published:

Paperback

32 pages


Description

Den nya Isabel  by  Katherine Mansfield

Den nya Isabel by Katherine Mansfield
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, RTF | 32 pages | ISBN: | 3.17 Mb

Om livet ändå kunde vara lika enkelt som förut! Innan allt förändrades. Innan Isabel förändrades.Solen gassar, det är lördag eftermiddag och William är på väg hem till sitt hus på landet efter en arbetsvecka i London. Han längtar efter sin fru IsabelMoreOm livet ändå kunde vara lika enkelt som förut! Innan allt förändrades. Innan Isabel förändrades.Solen gassar, det är lördag eftermiddag och William är på väg hem till sitt hus på landet efter en arbetsvecka i London.

Han längtar efter sin fru Isabel och sina små pojkar Paddy och Johnny, men undrar om den här helgen kommer att bli likadan som de senaste ...Scenen är 20-tal och den engelska landsbygden dallrar i sommarhettan. Bland kulörta parasoller, slånbärsgindrinkar och hedonistiska konstnärsbohemer möter vi det unga paret William och Isabel, som försöker hitta sig själva och varandra i den sköna nya värld som ligger öppen framför dem.

Men förändring är inte alltid lika enkel.Katherine Mansfield räknas som en av det tidiga 1900-talets främsta novellförfattare och en av de mest inflytelserika. Själv såg hon sitt författarskap som oundvikligt och hävdade att hon var i första hand författare, sedan kvinna. Med sin penna utmanade hon världen och det förväntade - gärna vackert och känslosamt men alltid med den bitande ironin lurande runt hörnet.Den nya Isabel är ett litet mästerverk i novellform. Språket, den brittiska 20-talsmiljön, karaktärerna.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Den nya Isabel":


azhypoteky.eu

©2012-2015 | DMCA | Contact us